Fredag

hellooooooo :)
det var ett tag sen, men det beror på mitt konstiga internet som verkligen inte vill att jag ska komma in aaahhh. beror dels även på tidsbrist. så, vad har hänt sen sist? det har varit valborg, vilket var riktigt trevligt. var först hemma hos anna och socialiserade för att sedan sticka till alle på middag. fläskfilé, klyftpotatis och bearneisesås (kan aldrig stava det men hoppas att ni fattar principen 8-|), så jag var mer än nöjd! vi stannade, precis som jag ville, hos honom hela kvällen. när jag hoppade av bussen som tog mig hemåt, vad händer inte då? jo det börjar REGNA helt sjuukkt mycket och jag får stapla fram helt ensam och genomblöt hem till mig. det var inte kul. och jag vet vem jag kan tacka det för, haha. men så kan det vara! igår så hände inte så mycket, jag nog det jäkligt lugnt och var ute lite på dagen bara och träffade kompisar. samt försökte få igång mitt bajsinternet!!! på kvällen så pluggade jag faktiskt lite, skrev en historiaredovisning och det var sjukt kul! ska nog fortsätta med det idag.

annars är dagens planer....zeeeeeeeero. inte på dagen iallafall. ikväll ska jag på en HIV-gala som en kompis å några andra fixar. det ska faktiskt bli kuul. bebbe och linus ska spela och lille alle balle ska gå modell, haha. så det blir nog trevligt. jag ber dock av hela mitt hjärta att den börjar vid 20.00 typ för jag vill SÅÅ gärna träna idag och min träning slutar klockan sju :/.

aja nu ska jag bära ner alla tallrikar och skit som står på mitt skrivbord, haha. typ sämst i världshistorien på att hålla det städat och fint. men OM det blir som min familj vill, så snaaart ska någon annan får göra det, moahahaha. vi slutade nämligen med städerska när min papi sa upp sig från sitt jobb och började arbete för ett annat bolag, utan lön. (bolaget var nystartade och hade därmed inte så mycket pengar i kassan. min papi trodde på idén och valde att arbete utan lön och sen få tillbaka det när företaget blev stort. så  blev inte fallet, tack vare en viss T...?) men nu så ska vi nog skaffa en städerska igen, så det blir mer ordning på bland annat mitt rum hahaha. (mest mitt rum typ :P ).

pusss tildisen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0