Ben e full?

Hej!

Haha sitter hemma hos min älskling och han är "liiiite" putt på mig, laddade nyss hem Carolina Gynnings låt och han gillade inte det. SYYYND. Nä, men han är söt.

Jag har tänkt på en sak, ni vet reklamen som går på tv för hundmat, Beneful? Hussen där säger:
Beneful? Du tänker Beneful!" och tittar på sin hund. Är det bara jag som tycker det låter som han säger:
"Beneful? Du tänker BEN-E-FULL!" ? Bara en liten tanke som jag ville dela med mig av. Hoppas att ni får en bra lördag! Själv så ska jag laga middag tillsammans med Vicky till Anders och Victor, eller dom kanske hjälper oss, vem vet. Nu ska jag gå och hålla min älskling sällskap vid tvn! 

PUSS

finaly friday!


image63

idag är det minsann fredag var i skolan först idag sedan stack man till staden med maddee!:) & fikade och kollade runt lirte köpte även en jätte fin kläning  wiiw. fan vad vädret är cp i förrgår var det massa snö och minus grader i dag är det 8+ men de e ju bra:D haha. ikväll bliir ddet feest  ..  ha en bra kväll! ;)
tjaaa dudes!
/emmmmaaaaa

toorsdaag!

image62


det var ett tag sedan jag skrev nu känns som ja inte hinner men iafall har haft prov och sånt idag och nu sitter jag och skriver om globalisering och handel jätte kul för fattar ingenting men endå. imorgon är det fredag denna veckan gick helt fort tyckte jag har gjort ganska mycket flyttat en massa saker å har massa kartonger i mitt rum inte jätte hem trevligt om man säger så precis.  imorgon är det skola och sedan blir det shoppa lite nya saker känner verkligen för det! så man kan bli lite glad . har hittat en jätte fin  jeans kjol  med hög midja riktigt sommrig sedan vill jag ha cocos parfymen från yves rocher den påminner så mycket om sommar ! så om jag skaffar den blir ja kanske lite gladare eller vad tror ni haha. hoppas även på att något kul händer imorgon kväll får se vad det blir! ;) nu ska ja fortsätta med det roliga.
byyyeee
 / emmmmmmm





Bläää

Hejsanhoppsna!
Just nu ligger jag i min säng och mår jääättteee illa, jag har nämligen fått en infektion och medicinen jag fått får mig att må illa och otroligt tröt så jag e typ helt slut efter kl 10 på kvällen vilket är riktigt tråkigt :(.
Jag hoppas jag mår bättre snart för måste gå till skolan och sen har jag yoga och den vill jag verkligen inte missa!!
Nu ska jag vila vidare!



Här får ni en bild på en vårblomma för jag ser från mitt fönster att det ändå är lite sol ute.
image61
puss på er och hoppas ni mår bra/B

back on track

Riktigt skönt att halva skolveckan nu är avklarad, tack vare att vi var lediga i måndags! Och jag skickade nyss in mitt samhällsarbete, skönt det med. Inte lika skönt är det att jag vaknade till snö imorse, usch. Vill ha sommar, bruna bara ben och härliga varma somnmarkvällar. Hade typ kunnat dö för det nu. Idag ska jag först på en liten föreläsning sen är det frisörsdags för mig. Iiihhh, är helt nervös haha. Det var jättelängesen som jag var hos frisören så det är därförö. Och sen vet jag inte om jag vill göra något speciellt? Någon som kan komma med något snabbt tips? Haha. Antagligen kommer jag fega ur och bara klippa topparna och göra blonda slingor, men det finns fler funderingar i mitt huvud. Som att färga mig ljusbrunt, klippa lugg eller kanske snelugg? Men jag vill ju vara blond i sommar så därför kommer det nog bli slingor, så att min hår lättare blir blont i sommar också. Hoppas på sol som kan bleka det. Det är så skönt med ljust hår, att det blir bara finare på sommaren. Jag tycker det iallafall. Nej, nu ska jag ner till aulan och lyssna på någon föreläsare.

M

Mitt internet håller som sagt på att krångla, så det blir inte så mycket inlägg. Bara när jag är vid datorn i skolan eller hos någon kompis typ och har tid.

...


image60

nu sitter man i skolan och lovet är slut:( det gick  alldeles för fort tycker jag huhuh. har snart multimedia yee! och sedan slutar vi vid tre och ska hem till flyttningen igen(Y) :( och sedan har ja egentligen en massa att plugga orkar inte ens tänka på det. Bläääääääääääää och sedan efter allt det dära jobbiga vill ja hitta på nått skooooooooj :D hiih

E

Bättre sent än aldrig

Officiellt kom jag hem i fredags morse, men det är först nu som jag har reparerat mig och är fit for fight igen, haha (neeeeeerd). New York var nice, kan möjligtvis komma lite fakta senare men jag orkar inte just nu. För för tillfället sitter jag med Anders och Alexander i ryggen, men de spelar Fifa 08 (neerds på dom också!). Så jag hade inget att göra och samlade således kraft för att skriva ett litet inlägg. Min inaktivitet har berott på en semester i New York som var trevlig. Sen jag kom hem har jag i princip bott hos älsklingen. Den lilla stund som jag var hemma igår såg jag på MTV, "The Hills". Det var nämligen "The Hills"-maraton 12,00-18,00 igår och jag är fast i det programmet! Nördigt, I know, men så är det. Nu vill jag inte skriva mer för A&A är dumma i huvudet, såg nyss en skräckfilm men de är så uppspelta av Fifa att de skriker som jag vet inte vad. I deras ljusaste toner dessutom. Belive me, ni ska vara glada att ni inte är här.

M

PÅSK

Nu är jag hemma igen från Zurich och det blev faktiskt lite shopping:D.. Ett par svarta högklackade skor från zara, en kofta från zara, en par shorts, en klänning från en affär som hete big, en rosa jätte söt Juicy mys dräckt och lite annat småt och gott. (kan tyvär inte ta några bilder på det för min kamera blev stulen på en klub i london.)
   Idag är det ju Påskafton så ska hem till mina kusiner ikväll och äta påskmat och måla ägg och sånt skojigt :P Ska faktiskt bli riktigt mysigt,

 image58
GLAD PÅSK/ Bella

lille land


image56

hih är fortfarande kvar i lille land vetlanda!  hah idag har det varit släkträff ute i lille huset i skogen huuh. trevlaaaaans. precis kollat på hjälp haha så jävla kul!
HAJ KAJ!

woho

image55


idag fyller min bebbbbbbbb 18 år!!! GRATTIISSS!!
/ EMMMM









wwuu


image55

yeah! kom precis hem från lille  staden är helt trötter. köpte en liten axelbandsväska heter det nog i brun och ett par svarta runda örhängen hiih :)) kollar greys anatomy nu . bye
/ emme

LOV!

Japp nu är det äntligen lov:D så sjukt skönt att bara få ta det lungt och slappa. I morgon åker jag iväg till Zurich i några dagar med mamma, ska se om jag hittar något kuligt att shoppa!! Har precis packat ner allting i min fina vintage väska från Alstermo och ska gå och lägga mej nu för måste gå upp helt tidigt.
Ha ett underbart lov!
/Bimage53

.... :(

min dag har inte varit så jätte kul om man säger så. vi skulle åka till småland iddag till mina kusiner vi är vid växsjö . så kommer det en gammal gubbe och kör in i oss hela bilen smashades där framme motorn och allt hans bil välter. men sån tur så skadades ingen . jag sov när allt hände men vaknade precis när vi krokade . blev helt chockad. och min nacke gör sjukt ont:( usch ingen rolig dag nä. / emmmmmm

min lördag


image52

min lördag började med att man inte vaknade för nice. var helt död och vi skulle flytta massa grejer till den nya lägenheten . och sedan så kom pappi och vi stack till mobilia och fynd börsen haha . och jag traskade runt som en luffare . sedan stack jag hemmåt och chilledillade liten stund och gjorde mig iordning och sedan stack till oliver där var påskmiddag men inget sånt för mig. sedan blev det lite krök och kortspel + melodifestivalen. sedan lite mera .ska packa ner lite saker nu tänkte jag.
/ emmööö

my friday night

image51

just nu mår man inte allt för bra är riktigt trött + blev förkyld igår och e fortfarande full känns det som haha. min kväll började med att jag stack hem till emma där johanna var också sedan så stack vi till lilla torg till husmans riktigt skojiiigt. sedan kom även fler folk och vi stack vidare till kb , jaaag var på g kan man säga.riktigt kul hade jag  .ska nog typ sova lite nu för kom hem till 4 och sov till halv 8 jätte kul sedan kom hela släkten ojoj.kommer nog nån bild sen maybe!
/ emmmmmmm

yeah


image50


just nu sitter man och gör ingenting ska snart hoppa in u duschen . ehm vet inte riktigt vad ja ska ha på mig men det blir nog min body och en svart hög kjol och svarta högklackade låter det bra? huhhiiii
hoppas ni får en trevlig kväll ;)
tja så länge!
pöss / emmmmöö!

äntligen fredag!





image49

kom precis till skolan och har foto hela dagen egentligen till halv fem men alla kommer och går som man vill . vi ska göra ett modemagazin idag skit skoj ju. men iallafall det blir utgång ikväll iafall, fixat och klart!
hejsålänge
/ emmmmmmö

Önskelistan

Igår fyllde ju som sagt Anna år och när man fyller år så får man ju presenter som vi alla vet och det fick mig att tänka på vad jag önskar mig.

Här kommer lite av det:


  • Ett par Christian Louboutin pumps kostar ca 6000kr
  • En Mercedes SLR kostar ca 4,5 miljoner
  • En Iphone kostar ca 499$
  • En Chanel 2.55, en riktigt klassiker från år 1955 men som fortfarande håller.
  • Ett söt halsband från Tiffany&Co från kollektionen Return to Tiffany
  • En extremt söt sommarklänning från Miu Miu kostar 1390E
  • Ett Hermes armband

image48

Denna listan kan bli betydligt mycket längre men fick lite hjärnsläpp just nu så  kom inte på mer just nu och börjar bli väldigt tröt så det blev en kort men inte så bilig lista=P.
Men jag kom i alla fall på att jag måste nog skaffa mig en extremt välbetalt jobb när jag blir vuxen eller så kanske jag får nöja mig med att bli en Golddigga;-) haha.

Ps: Jag är EXTREMT avundsjuk på M som åker till New York i morron jäg ÄLSKAR den staden!!!
xoxo / B


emmas lille dag

blää tråkig regning dag och idag stannade jag hemma från scool , bara vaknade upp med värsta huvuvärken och sedan somnade om.skööööönt. sedan så var vi och kollade på den andra lägenheten som vi ska flytta till , wiwiw.
JAG VILL UT IMORGON RIKTIGT FATTIGT ATT VARA 17!!! aaaaah så kan inga låna legg heller .AHHH

här är lite bilder som jag hade lust att lägga upp

Jag ljög

Rubriken säger allt. Det var inte mitt sista inlägg innan påskhelgen som jag skrev innan idag; här kommer ett till. Just nu sitter jag hemma hos Anders och har nyss ätit en jättegod middag  bestående av lax och pressad potatis. Mumsigt. Älskling sitter och pluggar just nu, han har prov USCH PUSCH! Själv så mår jag illa, som alltid, och vill egentligen sova. Men det får jag inte för då kommer min älskling också vilja sova och det går inte för sig. För han ska plugga. Jag har köpt med mig en massa pluggodis och liknande, så herregud vad vi ska kränga, haha. Började redan före maten, ooops. Nu är det typ bara naturchips, dippa och cola kvar. Det är det som gör det till en anders och tildisen-kväll typ. Walla, nu ska jag vila lite. Detta är (förmodligen) det sista ni hör av mig innan New York. Ha ett kul påsklov sålänge så "hörs" vi väl på långfredagen.

Love
M

Webbis, och hejdå på ett tag

Sitter som vanligt på webbdesignen och äntligen har vi börjat med röj-en-mina. Detta är en FN-tävling som kortfattat går ut på att man ska designa en t-shirt. Ganska skoj faktiskt, har kommit igång lite lite lite. Tihih. Jag slutar vid halv fem, sen ska mami hämta mig och så ska jag växla pengar tills imrogon. Wiie, dollarn låg i 6,05 imorse tror jag :D. Så det blir massa att shoppa för! Ikväll befinner jag mig hos älsklingen och sen sover jag där också. Så detta blir allt för mig tills nästa helg. Ha ett trevligt påsklov!

XOXO
M

Anna 18 år!!!

Japp idag fyller vår älskade kompis Anna 18 år, Anna är den som har världen härligaste personlighet jag diggar verkligen henne! SÅ vi alla hoppas att du får en underbar dag och njuter av de och så är vi väldigt nyfikna på vad du får för fina presenter!!

image21

We Love u / B xoxo

Teater

När hela eliten är på Veckorevyns fest så ska jag på teater. En kompis är med i den, så det ska bli kul. Eller några kompisar faktiskt, det är bara folk från min skola som är med i den. Känns lite fuskigt bara, jag vill också på stoor fest. Får låtsas att jag ska på stor fest och klä mig fint, haha. Vårig ska jag vara iallafall. Först är det mat i stan med Anders, mums. Är lite sugen på kycklingsallad, det hade varit gott denna fina vårdag.

M

Nagellack

image20

Jag är sugen på nya nagellack, någon som har en färg att rekommendera? Jag har färgen "19 Hong Kong" från Mavala, men den har läckt och är fullständigt omöjlig att öppna. För den är jättefin annars, lite vårig och så =). Får kanske köpa en ny i dagarna, eller hitta en i New York.

M

Nostalgi

Solen skren över mig idag när jag cyklade från skolan. Härligt att den tittar fram för omväxlingsskull. Jag hade just sagt hejdå till några klasskompisar då tanken slog mig. Om jag hade gått på Fridhemsskolan, då hade vi gått hem till mig eller Bella och studsat på studsematta nu. En slags tradition, när solen kom fram; då kom studsemattan fram och man hoppade på den ändå tills solen försvann. Vi sex och några killar. När det blev lite varmare så badade vi i poolen också. Guuud vad jag saknar de tiderna? Helt sinnes ibland faktiskt. I och med att vi bor så nära varandra så var det ibland nästan som om vi bodde tillsammans. Som en enda stor familj som bara lekte, skrattade, hade trevligt tillsammans och bara levde. VI hade inga bekymmer och tänkte inte på någonting. Härligt eller vad? Jag vill ha tillbaka de tiderna.

Nu däremot är min klass utspridd i halva Skåne, inte direkt så att man han följde hem med någon. Och inte heller kan man säga när sista lektionen har slutat: "Ska vi gå hem till mig och hoppa studsematta?". Känns inte som om jag hade fått mycket positiv respons på det. Det är synd tycker jag. Barnet inom mig vill ut och leka. Jag ska leka med Anders sen, han är också ett litet barn. Vi kan stojja och stimma tillsammans och ha det kul. Bara leva. Utan att tänka på något jobbigt.



image19
Jag och älskling i Frankrike sommaren 2006


M


skolis

image17


Just nu sitter jag i skolan e helt trött, typ somnar snart känns det som, fotoläraren bara babblar en massa ofta någon lyssnar egentligen ? haha sen ska jag till tandis, de kommer kötta mitt tandkött som förra gången :(
buhu
idag firar jag och bubb 11 månader <3

pyss
/ Emmmmö

Don't drink and drive

Så sjukt! Jag kom nyss hem från en promenad med Olle, min hund. När vi var vid Fair Play typ så kommer en bil och kör vääldigt vingligt. Fram och tillbaka, sick-sack och riktigt bad. Trodde han var full typ. Och rätt hade jag nog, för ut kommer föraren med en systemet-påse som liksom är "uppkalvad" runt flaskan, som uteliggare har en papperspåse runt sina flaskor typ. Riktigt läskigt var det med tanke på att han körde rakt mot mig typ. (En sick-sack väg rakt mot mig, låter ju bra 8-|).

"the starter wife"

just nu sitter man och kollar på en ny serie " the starter wife"  handlar om en tjej  som har  allting. sedan så blir hon dumpad av sin kille och har ingenting kvar sen har jag inte sett mer , men verkat endå ganska kul. någon mer som kollar?  huihi


Anna

Anna ringde mig för en stund sedan. Efter tre signaler svarade jag.

- Ameeen, du får ju inte svara!!!
- Nähä...
- Hahahahhahahahahahahahha
- ...
- Hahahha, lägg på nu
- Varför det?
- Hahah, jag vill höra din telefonsvarare! Hahahahaha
- Okej...Men jag vet inte om den e kvar...
- Men det är ju de jag ska kolla!!!
- Okej...hejdå.


Hahaha, kanske inte verkar ball men ni som känner Anna: tänk hennes skratt på detta! Lättsmittande :P Haha, sjukefan är hon ibland.

anna

Anna, på nyår 07/08.

M

tisdag idag!


image14

Just nu sitter jag och kollar på cops, haha tycker det är skit kul  bara massa freaks med!  ehm idag var jag i skolan hade gympa och multimedia haha gör aldrig någonting känns inte så lönt riktigt. sedan stack ja hem till p och rush hour 3 och sov lite, sedan stack jag hemmåt och träffade tilde. chilledill . jag köpte även sån äppel cider vinäger , som ska vara bra för ämnesomsättningen för att den ska gå fortare det stämmer va? ska iallfall testa men det luktar riktigt  äckligt . men om någon vet något om det så skriv
nu ska ja plugga till provet på torsdag typ 50 sidor
snart lov riktigt skönt
ciao
/E

Min helg

Shalom!

Nu, liiite i efterhand kanske, kommer lite information om hur min helg var. I fredags så åt jag först en fabulös middag, vilket måste poängteras för jag saknar den middagen för att maten var så god. Nåväl, kvällen spenderades hemma hos Emy, vilket var mycket trevligt. Har massa bilder på kameran men har inte lagt över dem till datorn än så får se när det blir som ni kanske får se dem. IAllafall, gick hem jättetidigt, vid ett eller något, efter att ha smådäckat i soffan. Åkte till Statoil för nattamat och sen cyklade jag och Anders hem till honom och slocknade direkt, haha. På lördagen mös jag bara med Anders, gjorde en god middag till honom med förrätt, varmrätt och efterrätt. Men vi åt naturchips till efterrätt istället för glass och varma hallon som jag hade planerat, haha. Gott var det ändå. Vi såg "Hur man blir av med en kille på 10 dagar" eller vad den heter. Att se den med jämna mellanrum är bra för mitt sinne tror jag. Kate Hudson är så söt! Och då ska vi inte prata om Mattew (killen med den omöjliga namnet som jag också kallar honom). Jättemysigt att se den med älskling iallafall. Jämfört med henne är jag rena änglen ju, haha! I söndags så gjorde jag inte så mycket, försökte plugga eller något. Och på kvällen åt jag melis special 3 med älskling och bara tog det lugnt.

M


It's too late

bluelips

Heej! Sitter i skolan nu och det är bajstråkigt. Fast jag är en buse och ska egentligen ha franska 12.35 som jag väljer att avstå. Jag åker hellre hem, gör plättar och pluggar danska. Gott. Jag älskar plättar. Det är mitt liv typ, hoho. Plättar alltså. Har varit lite seg på att skriva men ikävll tror jag att jag kommer vara på g. Ska plugga danska hela dagen och i och med det jäkligt trött och på hugget att göra något annat. Hohoh. Min helg kommer jag också att berätta om. Skoooojsigt va? Haha.


Nu: Plugga danska.


M


sunny day

image9

idag var man hemma från skolan för var tvungen att göra klart en viss uppsats som skulle vara klar klockan tolv på dagen, hade tur att jag blev klar ock skickade in den en minut i , luuucky! men det var för fint väder att sitta inne hela dagen , så träffade P efter han varit i skolan och stack till södervrän han käckade och sedan stack vi hem till honom myste lite och hade turnering i air hockey , jag vann såklart . sedan stack vi till staden för att jag skulle köpa en kläning men det blev en body i bubbelgum färg! wow. och sedan stack vi hemmåt till mig och har bara legat å slappat och kollat från CSI till two and a half men fram och tillbaka ville kolla på båda lika mycket haha. det som inte är såkul är att såklart har min lilla mamma till syster såklart kommit på att ja har tatuering som jag inte skulle berätta för hon eller mamma på några månader men såklart så ville hon komma in i mitt rum haha. så kickade hon i nyckhålet in i mitt rum. för ja hade linne såklart så såg hon det haha. men jag förnerkade det . men jajjaa! ska göra hårinpackning nu och måla mina nails! bye
/ E

Min helg!


image6

kanske skulle ta och berätta lite om min helg i fredags började det med att man stack till skolan i en eller två timmar sedan stack jag och Min boy till staden och köpte en present , ett jävligt ballt snapsglas som blinkade när man slog på det hur många gånger man skulle dricka . sedan på kvällen var det hemma hos tess först middag sedan blere festa . på lördagen vaknade man upp med värsta halsont och ont i nacken usch kunnde inte röra mig. sedan blere softa hela lördagen med P , och sedan på kvällen glo melodiifestivalen med sis, P, Mami och även sjunga singstar och P var på hugget måste jag säga haha! . idag har jag också bara tagit det lungt är fortfrande rinig i nosen huuh trevlans att veta. och sedan har jag ju kommit halvvägs på mitt uppsats , bra emmaa! ..jag tittar på wallander nu de e helt spännande och läskigt , måste kolla vidare så jag inte missar något

E

Sagan om X

Hej igen! Här kommer en liten saga:

Det var en gång en liten flicka som hette X. Konstig var hon på alla sätt och vis. Grät hos läraren, fick rykten om sig som kär i honom för hon var med honom hela tiden. Detta kunde hon inte förstå, korkad som hon var. När hon lade ut en bild på internet med något som såg ut som ett dött foster, då förstod hon inte heller vad som fick igång ryktena om abort. Något var ju fel, det förstod alla. Men den lilla flickan X ville inte berätta för någon.

Men kanske det är den höga pressen hon sätter på sig själv? När hon på ett grupparbete i ämnet Y "bara" fick MVG- så hette hon nämligen på en comunity "Y, min grupp sög". När hon sedan får påhopp om detta, vilket jag inte tycker är speciellt konstigt då gruppen hade 0% samarbetsvilja men ändå fick MVG-, ändrar hon namn till "Y, vi var ikke bäst..". Svag krake vill jag kalla henne.

M

Vi tre

Tjeeena! Vi är tre tjejer som har denna bloggen. Vi ska blogga typ varje dag om vad som händer i vårt liv med mera. Skoj ska det bli. Två av oss har känt varandra i snart elva år och den tredje har vi känt i snart sju år. Så vi känner varandra ganska så bra. Vi bor i Malmö men vill snart härifrån, staden är för liten för oss. Ut och erövra världen. Btw, vi heter B, E och M.

image1image2image3

M


Välkommen till vår nya blogg!

.

RSS 2.0