midsommar




yeah dude!
idag är det middsommar minsann, haha alltid sånt jävla klydd vart man ska hit å dit. haha men nu har det fixat sig det blir fest i höllviken! och sen efterfest här vem vet! natten e ung! hahaha.
TJARÅÅÅÅ!
PÖSSS EMMA!


=)

Hallå =D

igår va jag på bio och såg "brudens bästa man" eller va den heter, den va bra och jätteputtignuttig, så så at man typ mår dåligt efteråt. walla. idag ska jag ta tag i mitt rum och städa det, inte så skoj men det behövs och annars så kommer vi aldrig att flytta till ljunghusen typ =P haha sen i eftermiddag så ska jag nog träffa annsi, höra allt om hultan och så, nicenice =) om jag hinner/orkar så ska det bli lite blondering idag också, men jag är rädd att det kommer bli gult? =/ och jag har precis fått bort det gula ur mitt hår, så det känns ju lite småtråkigt om det blir gult igen...aja får se hur jag gör =), sen ska jag också försöka sola, solarium då, ty det är sjukt molnigt ute tror jag.

puss tildisen


anna&jag på min klassfest

:(



blää e hemma ikväll för att min feber försvinner aldrig har haft det mer än vecka fram och tillbaka:( sjukt drygt. idag har ja typ chillat med madde träffat emme och bella lite och ja typ sovit e sjukt trött. pallar inte, börjar jobba imorgon aah men sån tur bara 4 timmar så de e endå chill.och palla nu är ja endå ganska pigg kommer typ somna klockan 5 blää.
de e sån tur CSI på tv alltid nått bra iallafall och nu ska ja glo vidare på det
/ emmma

:)

haluuuuuuuj!
igår kväll chillade först jag och madde här sedan vid tolv typ stack jag med ingrid och två andra till ligga tg ett tag och chillade å sååååånt najs. idag var man på möllan och chillade runder och stan och köpte lite saker. och ikväll får vi se vad som skeer :P
hajdå
/ emmmm


Header

Jag försökte fixa en ny header, men det är helt enkelt inte meningen att mitt huvud ska synas.

puss tildisen


Update:
Jag är BÄST och fixade så man ser mer.

i'm living for the kiss on my shoulder

Hallå!!!

Igår va jag hos emmööööö å de va najs. Sen stack vi till Richter-Olsson och som vanbligt var jag med knattarna. Fast knattarna va ett år yngre än mig bara, wiie. Höhöh, jag är så omogen så jag trivs bättre med dom små än med dom stora, som festen egentrligen va till eller va man ska säga. Idag så gick jag å olle å hjälpte emma lite och sånt, haha skoj. Nu ringer hon, höhöhöhhö 8-|. å så e de lov, de e naaajs.

ikväll e de fitboll, sverige-spanien och jag ska kränga pizza, naajs de med. mycjet är naajs just nu. kom och gör det naajsigare? 8-| HAHAHAHAAH(som sagt, jag passar bättre med de yngre.)

puss tildisen

....



tjennna tjennnaa
idag vaknade jag med värsta huvuvärken sjukt drygt men de e över nu som tur e . sedan kom matilde och olle och hjälpte mig fiiiixaa lite haha olle e sjukt lost men endå gullig asså haha.sedan stack ja in till stan med pierremannen och shoppas lite saker najsnajs! och nu ska ja hoppas in i duschen för sen e de fotboll hos bellis
kusskussss
/ emmöö

YEAH

TJENNNNNNNNNNNNA!
kom precis hed,m först så kröka vitjer här sedan stack vi på fest! HAHAHHA MADDE FANNY FUCKING CP?
aja sen kääääääääääääääääka vi musmsm , palalr inte sova asså snurrar i min skalle hahaha.
PUSSSSHAJ
/emmmmmmm

lovlov

tjenixen första dagen på sommarlovet ganska dryg dag typ ösregn plus att ja e as trött.igår blev det stan efter avslutnigen med , madde,jull , dino &  belllaa med fikaa :) sedan blev det ut och käka med päronen och sedan blev det bio med bells, julls,maddss och fanny :) ikväll blir det nog bara chill här så man kan bli lite friiisk nångång fast e typ de haha.
ska sova en omgång tillllllllll nu fan
kussssssssssss
emmma

fäxixiiii

KALLA BELLAA TÄÄÄÄÄÄÄÄÄZZZZZZZZZZZZ FÖR HON FÄZZZZZZ


Studenter, dagen, vänsterprassling

Halli hallå!

Studenter är väl ändå för härliga? IGår så besökte jag fyra stycken och jag hade riktigt trevligt. De tre första med min familj var ovanligt roliga, men tyvärr så gjorde det att jag kom lite sent till Anna. En gullig fylla fick jag till, men inte överdriven. Så det var trevligt. Även om jag tyvärr mår som jag förtjänar idag. Jaja, livet är väl lite rättvist ibland eller vad man ska säga.

Igår så började min vänsterprassling och jag skrev på min gamla blogg ( kolla här ). Det kändes bra, för på den kan jag trötta ut läsare och här kan jag skriva nån gång om dagen eller så.

Nu ska jag gå ner och fortsätta jobba, har jobbar i cirka en timme och ska fortsätta i ett bra tag till. Men jag har även tänkt så ut Olle på en promenad och kolla in när min klass spelar fotboll.

puss tildisen

Onsdag

GOd morgon!

Jag vaknade nyss av att alla gick och smällde i dörren som fan, haha. Så fort alla hade gått så hörde jag små tripp trapp steg och in på mitt rum kommer gullungen (Olle) och bara lägger sig ner så fort han kommer in. Cuutie! På dagens schema står:
- Gå ut med Olle
- Till skolan och lämna böcker, prata med nån lärare om betyg och det inte är kö
- Hem igen för att sola och bada
- Jobba lite
- Student, student, student!

Wiie, dagen känns bra. Jag gillar studenter och det är kul att det är folk som bara är ett år äldre än en själv som tar studenten, då finns det fler i ens egen ålder och större risk att ens kompisar är där. Förutom familjevänner då, där brukar det vara "samma gäng" på de flesta, haha.

Jag har tänkt på en sak. Jag ska kanske vänsterprassla. Gå tillbaka till min gamla blogg och skriva såna onödigheter och tankar som jag har. Jag ska såklart fortsätta med denna också, skriva en gång om dagen eller något liknande, om min dag eller något sånt. För det känns så orättvist mot Emma och Bella, deras inlägg syns typ inte för när jag har tråkigt/massa tankar på huvudet/eller något sånt så skriver jag en hejdundrarens många inlägg.

puss tildisen

Tisdag

God morgon!

Jag skriver detta i hopp om att mitt förra inlägg ska komma fram. Jag flyttade bloggen till "det nya" och när jag skrev ett inlägg så visas inte det, hur många gånger jag än trycker på "Spara & publicera"-knappen. Men jaja, hoppas att det löser sig!

Idag så är värdet lika soligt som det har varit de senaste dagarna, fast det blåser lite mer. Vid halv två tiden så ska jag träffa några gamla kompisar och fika, myys =). Före det så ska jag nog ligga och sola lite, samt bada om jag orkar, haha. Måste ju ändå svalka av mig så antingen pool eller dusch, haha. Det är så härligt att vara ledig, jag bara slappar och lever livet. Åh så underbart! Och ännu mer underbart lär det bli när det är sommarlov, trots att jag ska jobba ganska mycket (hoppas jag iallafall) så kommer jag nog ändå ha tid över och sånt.

Nu ska jag ut i solen!

puss tildisen

Måndag

Helluuu =)

Jag är på toppenhumör! Hade ingen skola idag, vilket var urskönt! Så jag började dagen med en morgonpromenad med Olle, haha fast jag alltid blir ovän med honom. Men det är verkligen riktig kärlek mellan oss. När jag kom hem så gjorde jag lite frulle och badade lite i poolen, asskönt! Sen var det dags att göra sig iordning för att luncha med Anders. Son vanligt, haha, så var jag såklart sen. Men det gjorde inte så mycket. Vi pratade ut lite och sedan så kändes det bra, vi ska nog klara av att vara kompisar. Hoppas jag iallafall... Sen så åkte jag till Vicky och fick upp henne, och käkade lite körsbär och drack nån god jordgubbsjucie (tror jag... =P) Sen åkte vi hem till mig och solade och badade och sånt. =) Min söta mami kom hem med massa kakor och sånt, myspys. Efter det så gick vi ut på värsta långa prommen till BO01 och sånt. När vi var helt slut efter den så gick vi hem och jag hämtade Olle och mötte upp Anna och Emma. Anna var värsta segegöran, sjukaste =P. Gick en liten runda och sen hem igen för att käka, svingott med grillat och sånt. Ikväll har jag bara sett på tv och snokat på datorn och sånt. Hoho.

Jag ha ingen koll alls på dagarna nu längre, hade ju inte skola idag och inte imorgon heller. Det känns lite konstigt för jag har inte varit ledig från skolan på somriga dagar på evigheter, bor ju alltid i Ljunghusen på sommaren. Så därför känns det extra förvirrande nu. Men snart är det ner dit, reda på fredag faktiskt. Då ska jag ha klassfest och jag hoppas på att det blir myys.

Nu ska jag fixa lite gott till Scrubs som snart börjar! 
 
puss tildisen

Möllan

Kom nyss hem från en ganska mysig kväll på Möllan. Jag gillar Möllan. Det är ganska olikt mig, och saker som är olika mig passar mig bra. Inte i mitt riktiga liv, men för stunden. Kanske lite svårt att förtå vad jag menar, men jag själv förstår och det är grejen för jag skriver faktiskt bara för min egen del. Som sagt, kom nyss hem. Jag är trött och har ont i magen. Och alkoholen börjar ta sin verkan nu. Bra tajming tildisen, haha. Walla, saksamma. Ska se klart en film, läsa lite om jag orkar och sen sova. SÅ SKÖNT. Träffade en rolig snubbe på Möllan, Micke. Haha, lite skoj. Hmm. Haha. Sov gott!

puss tildisen

RSS 2.0