Tisdag

God morgon!

Solen skiner även denna dagen, såå skönt! Jag vaknade för drygt en timme sen och sen dess har jag stått och gjort frulle, plättar! Haha, mums så gott det är. Idag bestod dom av rågmjöl också, sjuukt smarrigt.. Dagen består av först skola, haha matteprovet också ahahahhah, sen ska jag till stan med några och leta efter en present till vår kära Alexander som fyller 18år imorgon!

Nu måste jag gå och duscha, har liiiiiiiiiiite bråttom. Hoppas att ni får det bra i det fina vädret idag!

puss tildisen

happy happy girl

heeej :D

idag är jag glad för 1 det är jättesoligt och fint 2 jag har köpt min klänning till valborg (to diiie for) 3 matten gick bra så jag ska göra mvg-provet imorgon (hahahhahah ofta jag klarar det? och det var ändå ett stakrt vg hahahahha). jaa ibland är livet skojsigt. jag har även solat idag så jag har fått liiiiiite färg iallafall. ska sola imorgon också. nu måste jag räkna matte hahaha och ska lyssna på massa happy musik för jag är glaaaaaaad idag. här kommer en glad låt wiiiiiiiiiie.



sunnny day

sunny daaaay today!
jag blir så glad!
just nu sitter jag i skolan tråkar med grafisk illustration . sedan efter skolan ska ja fika med madde och bellls!:) siittta och njuta i solen hiihi.
BYEBYE
/ emmmmemem

KAOS

asså hahahahaha imorgon så har jag nationellt prov i engelska b, ska skriva en uppsats. har jag läst häftet eller? haha neeej smartass. så, vad ska jag göra? bara svamla antagligen. det kommer ju ändå inte att gå bra så kan ju lika bra skita i det. så hejdå. hahahahaha. jag är glad. fastän det känns kaos inför imorgon. men ja, jag är glad jag. lalalalalala. alltid löser sig. wiiiiiiie timbuktu. detta inlägget blev också kaos? wiie det är skoj. jag vill in i dimman, vill du följa med?

här kommer en låt som är braaaaaaa tjalalalaaaaaaaaaaa. emma måste lyssna.


     


puss tildisen

:)


image75

sånthärligt väder det har varit idag , riktigt nice :) . hela helgen har det varit fint väder . i fredags var ja på influttningsfest hos andre det var kuligt , sen i lördags fixade jag lite i lägenheten och sedan blev det grillnigen med mammi , lisen och pierre jätte mysigt :)  och  det ska bli 20 grader imorgon nästan sommaaaar! så glad jag e. senare på lördags kvällen stack jag till matilda, och kvällen slutade såklart med att vi krängde en massa hahaha typiskt! trodde ja skulle spy haha. idag har ja bara vet inte riktigt vad ja gjort haha typ sovit lite och träffat madde en stund och nu mst ja städa mitt rum fyfan vad här ser ut!
harre braaaaaaaaaaaaaa!
 posssss
emmmmmm

Hela familjen samlad...

Herregud sån skillnad det är mellan att jag, mamma, Erik (och Olle förstås) är hemma och nu när pappa och Axel har kommit hem från Japan. Erik och Axel bråkar och brottas hela tiden nu och man får inte en ledig stund, asjobbigt! Skicka tillbaka Axel till Japan!? Haha, först när han kom hem så var han ändå ganska söt, gav lite presenter och sådant. Men nu, han bara skriker, gnäller och bråkar med allt och alla. Lilla störgris alltså :P haha.

Snart ska jag förhoppningsvis träffa Anna Bella och Emma och prata om sommaren. Jag vill absolut iväg på språkresa till USA, det hade varit sjukt kul. Men vi är liiite sent ute och måste boka typ nu om det ska gå. Så jag sitter här och hoppas på att segeanna ska ringa mig snart :P tihih.

puss tildisen

God morgon!

Jag är på ett superduperbra humör, trots att jag vaknade med munnen torr som öken, uusch. Varför är jag då på detta ypperliga humör? Jo för min älskade mami har gått med på att låna mig pengar till den underbara klänningen! Så imorgon blir den min och iiihh så glad jag är. Hoppas bara att den sitter fint och sånt, vet inte riktigt vad jag tar mig till annars.

Dagens frågor:
är tildisen bakis?
är bollen rund?
(ledtråd: samma svar på båda frågorna)

Gårdagen blev jättemysig föresten, för på Bo01 med Vicky, Mandisen och Bebbe, sen hem till mig och äta glass med varma hallon, mums! Sen kom Annsi och Bebbe gick hem och vi tjejer gick och handlade. Vi grillade fläskfilé och hade pommes och b-sås till, asgott! Till det hade vi god dryck och min gullemami bjöd på champagne. Det var faktiskt ganska sommrigt och det blev en liten invigning till sommaren, då vi satt ute. Lite senare på kvällen kom Emma också. Haha krääängarna e vi, moahaha.

Nu ska jag klä på mig och gå och sooooola. Emma sa föresten igår att det ska bli en asbra sommar, typ 30grader i skuggan. Nice eller vad? Hoppas bara på att det bli så, för denna sommaren ska jag fanimig bli brooooooooooownie!

puss tildisen


Ändrade planer

Det skulle egentligen bli promenad med vääcky, istället så kommer bebbe och hämtar mig och så åker vi till bo01 och kränger glass, mums! Solen har nämnligen börjat titta fram och i och med det så ska jag satsa på espandrilios idag, har för det första sjukaste skoskavet och sen så är det ju så fint väder! hoppas att ni får en bra dag idag, det ska jag ha!

puss tildisen

Lycka

Min kamera kommer hem imorgon! Och pappa och Axel också, wiiiiiiie!

puss tildisen

Lördag

God morgon!

Morgon är det kanske inte fortfarande, men jag vaknade för en liten stund sedan så det känns som mogron. Dock har jag ändå försökt komma in på blogg.se tusentals gånger men det har inte fungerat, förutom nu då. Inatt så sov min älsklingskille i min säng, Olle. Det var så mysigt! Han sov vid mina fötter den gullegrisen. Han är verkligen bäst!

Det har varit strålande väder måndag, tisdag, onsdag och torsdag men sen när helgen kommer så försvinner solen bland alla moln, är det inte typiskt? Jag som ville ha en sommarhelg, vara ute hela dagen idag på promenad med mera och sen ikväll grilla i trädgården och sitta ute. Att sitta ute kan vi nog glömma, men grilla vill jag iallafall göra! Annars får det bli pizza eller något annat som man lever på såhär trista dagar.

Så planerna idag är lite annorlunda, typiskt att vädret kan sabba en hel dag? Jag ska nog sola på solarium istället, vill ha färg till valborg. Någon, snälla, som har lust att ge mig 1400 btw? För jag har hittat den sötaste klänningen ever som jag bara MÅSTE ha! Den är såå perfekt och jag vill verkligen ha den på valborg! Mentyvärr så är jag stenpank och på måndag, när jag får lite pengar, så kommer den att kosta 1700. Surt eller vad?

Aja, nu ska jag klä på mig och lite sådant för att sedan träffa vääcky och förhoppningsvis gå en lång, snabb härlig promenad i det "fina" vädret. Men som sagt, om någon känner att den har 1400kr över, hör av dig på [email protected], för jag viiiiiiiiiiiill verkligen ha den klänningen!

puss tildisen


Måste bara få skriva av mig!!!

Okej, jag är busig. Jag skulle ha sovit för två timmar sedan, men det är bara jag och Olle som är hemma så jag vågar inte. Men efter detta inlägget så ska jag nog samla mod. Först ska jag bara skriva av mig om två ytterst irriterande typer. Vi börjar med en i min klass:

vi kan kallar henne Z. Z är sjuk i huvudet. På riktigt. Hon är den störigaste som jag någonsin har träffat och jag vill verkligen skjuta henne. Hon tror att hon är bäst och snyggast och aaaaaahh. Sitter och säger saker som "asså jag fattar inte hur man kan läsa en bok som inte är på orginalspråk, asså hallå det ändrar ju allting! jag läser alltid böcker på orginalspråk, det är mycket bättre...iallafall på engelska" ameen tjena, vem fan i hela jävla universum bryr sig? läs du vafasiken du vill, på vilket jäkla språk du vill. men håll det för bövelen för dig själv. sen så kommer denna lilla tös med de mest dumma kommentarerna på lektionerna. och självklart riktar hon sig inte mot de starkaste, utan mot de svagare. som idag på en lektion så är det en ganska tystlåten tjej som svarar på lärarens fråga. vad vräker den dumma kossan ur sig då? "asssååå jag hör aldrig va den där tjejen säger, hon pratar så tyst" och hon säger det inte tyst själv, utan alla (typ) börjar skratta och den blyga tjejen blir röd i huvudet. stackare!

Den andra som jag stör mig på är en herre. och ja, jag tror att han hade uppskattat att jag kallar honom herre. varför? för han tror att han är så jävla fin att det är sjukt. men vet du vad? dina föräldrar bor i en liten by och med vad huset jag bor i är värt hade jag kunnat köpa den helvetes lilla byn. "herregård", pyttsan. jag stör mig som in i satan på folk som tror sig så jäkla mycket. "jag har en egen lägenhet mitt i malmös hjärta", amen aaaaafan när din pappas företag äger det huset? jäkla stolpskott, klart som fan att du kan bo där.

nu har jag fått avreagera mig lite. sov gott söta läsare!

puss tildisen

Trötter

Jag är aptrött, har inte ens duschat sen träningen haha. Men gjort mat har jag minsann gjort, urgod var den dessutom! Färk pasta, stekt bacon, avokado och tomater, lätt och bra. Att ta undan efter mig är dock ett kapitel som jag har missat. Snart ska jag ut och vandra med hunden, och kanske Anna, och sen blir det hem och måla naglarna och liknande. Tror att jag tar resten imorgon eller något. För efter promenaden så går jag antagligen och lägger mig, man lägger sig aldrig tidigt på vardagarna så det får väl bli någon helg då och då som man få offra för att gå och lägga sig såhär supertidigt. Fast egentligen så vill jag gå och hyra film. Nu är jag så trött att det är tankespridda tankar so får tapetsera bloggens väggar, vilket inte är det bästa. Så, sov gott om jag inte hör av mig igen.

puss tildisen

finally it's friday

Hello! :)

Som Emma under nämnde så har det varit nationella prov denna veckan, skriva uppsats i svenska. Det är inte det roligaste. Priset denna veckan tog ändå idag då jag började med matteprov tätt följt av naturinlämning och sen en mini-redovisning på danskan. Inte alls kul! Ikväll så blire chille, det behövs! Ska passa Olle ockå, men det är ganska skönt. Ska se om jag orkar med att ta hand om mig på ett sånt sätt att fixa med hy, naglar, hud med mera, sånt är mysigt. Ett litet mini-hemma-spa liksom. Jag har tänkt på en sak, om jag hade haft Internet och således varit en regelbunden bloggare före nationella, då hade det nog gått mycket bättre. För jag har i princip inte skrivit något på senaste, inte i skolan eller någonstans. Attans också säger jag. Och på måndag är det nationella i engelska b, kill me? Visst är det härligt med helg, men stressen och paniken finns fortfarande kvar. Speciellt inför nästa och nästnästa vecka och så vidare... Men 50 dagar kvar till skolavslutningen idag tror jag! Så det är alltid något positivt.

Dagen har, förutom allt jobbigt i skolan, bestått av mysig fika med Emma och Bella och sedan träning med Belliiiiiii. Jag ska snart fixa något gott att äta och sen börjar "nog" mitt mini-spa. Haha, jag kommer ju inte göra det!

puss tildisen

lite sånt...

nämen tjenixen! lite seg på att skriva denna veckan så passar på lite nu. ja denna veckan har man haft nationella och det gick vell sådära haha. igår var man även på jobbintervju och idag fick jag reda på att ja fick jobbet och ska b örja den 17 juni jättte braaa! igår var man och shoppade lite med mammsen alltid bra att gå med mamma stan :)  och idag har man fikat med matilda och bella lite myss. och ikväll blir det inflyttningsfest hos andre, trevligt värre.
nu ska ja vila  upp mig lite inför kvälla
ha det myyyyyyysss
/ emmmö

Trött

Trött är precis vad jag är. Trött på en hel massa saker, såsom skolan, matte, återanvändning (skriver naturarbete om det), att det blåser kallt, Malmö, att jag varken är brun eller har min idealvikt med mera. Inte nice at all. Men jag får lösa det. Närmast så får jag lösa matten samt naturen, usch pusch. Att mina känslor leker med mig är inte heller särskillt mysigt, men jag antar att tiden får lösa det. Att imorgon går in my way är ju bara att drömma om, men Valborg, snälla? Om det finns någon Gud så behöver jag hjälp med dessa sakerna just nu:
- ge mig ork till att skriva naturarbetet
- ge mig kraften att kunna finna mig själv (klyshigt)
- ge mig alla rätt på matteprovet imrogon (HAHAHAHAAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHA)
- ge mig min Mr.X

kan nog skriva en lista som är flera mil lång, men detta får räcka för tillfället. Hoppas att du, kära Gud, kan uppfylla mina önskemål. Även om de flesta är omöjliga. Nu är det back till pluggandet, om jag får inspiration så skriver jag ett god natt inlägg!

puss tildisen


Ciao

Vädret de senaste dagarna har varit underbart, vi kan itne annat än hoppas på en lika fin fortsättning. Helst ända in till mitten av oktober eller något liknande. Lite väl önsketänkande kanske? Idag har jag äckligt mycket att göra, hör här: plugga till ett matteb prov imorgon (HEJ IG!?!), skriva min del till ett naturarbete som ska vara inne senast imorgon, skriva och öva på ett dansk"tal" som ska redovisas muntligt imorgon, helst helt utantill. Utöver detta ska jag självklart hinna äta X antal gången (många, haha jävla matvrak) och så är jag extremt sugen på att spring/gå/sola också. Det sista är lite att ta i kanske, med min koncentration så kommer jag tyvärr aldrig att fixa det. Men man kan ju alltid önska. Jag funderar på att börja plugga nu, men om ni, kära läsare, har tur så kan det komma upp fler inlägg idag, wiiiiiiiiiie.

puss tildisen


p.s mitt internet fungerar lite halvbra för tillfället, guldstjärna till det!

Bättre sent än aldrig...

Hej!
,
Det va ett riktigt bra ag sedan nu, och igårvar jag riktigt sugen på att blogga. Men det gick ju inte på grund av att inget Internet hemma hos mig fungerar, det är lite bajs. Sen sist så har jag blivit singel och det känns riktigt skönt, även om det såklart finns stunder som inte känns okej. Varför det känns bra kan dels bero på att jag har "hittat" en ny. Maybe... Haha så kan man egentligen inte säga för han vet inte ens om någonting. Men detta gör min glad iaf, för även om han inte vet något så känns det lite halvbesvarat ibland. Haha, jaja.

Helgen gick långsamt, vilket förmodligen beror på att jag gick upp astidigt båda dagarna, åtta på lördagen och nio igår. Ifredags så var jag först på en musikal på Borgar och sen åkte jag till Issa Fissa. Med min hade jag Emma och det var väl naajs där. Sov där också och i lördags åt jag för första gången på Max, asgott! Bajs att det inte finns i Malmö! På kvällen på lrdagen så var Vicky och Mandice hemma hos mig och senare kom Anna. Krängarkväll? Ja tack! Det har varit sjukt niiice väder hela helgen, soligt och relativt varmt, asskönt! Idag är det också varmt, till och med i skolan! Nu ska jag gå med Metan och köpa årets första mjukglass!!!

PUSS!
Matilda

wiw

wiiw, idag är det fredag och jag har ont i ögonen bläää palar inte det!:( aja hoppas det går över till sedan!. ikväll blir det fest i ystad med matilda :) nu ska ja typ göra mig i iordning. tjaaaaaaaaaaaaaaarååe! / emmmmmmm

wiee

image72
 för idag fyller madde 18  år graaaaaaaaaaaaaattis!!!!

...

image70

ett år med älskling idag!

...

igår var det torsdag och då var det en långdag iskolan skit jobbigt:( sedan på kvällen var några tjejer i klassen hos mig hihih. och idag är det fredag har typ slappat hela dagen lång och ikväll blir det utgång först lilla tg sedan kb skulle ja tro :) have a nice day!
/  emmmmme

...


image69


nämen lite seg på att skriva hääär jaa! har haft fullt upp med svenskan att göra :( men imorgon är det avklarad sedan så har vi ju studiedag på fredag , och det ska bli skönt! :) idag var man i skolan och stack hem vid tre stack sedan till triangeln med pirz å käkade lite och kollade runt sedan stack vi till polsy marknaden på mööllan köpte lite blligt smink och sånt najs. sedan har ja bara gjort bajs svenskan och har entligen skrivit klart allt 4  sidor blev det(Y) wieoo
hejpådig / emm

och så var det söndag...


image68

idag är det bajssöndag! hatar att vakna upp och tänka nu är det söndag för söndagar är sånna dagar man borde plugga men gör aldrig det och får ångest haha. idag har jag bara tagt det lungt med bebbe först sedan träffade jag matilda och stack till staden .sedan så gjorde jag mumsig cesar sallad:D sedan har jag inte hunnit med med så mycket mer, fan måste börja på muntliga nationella men problemmet e vad jag ska snacka om inte så himla lätt asså att komma på något för 5 minuter som måste hålla sig inom ämnet saga och sanning aja! ikväll blir det att mysa film .

/ emmmaaa

:)

image67

igår var det fredag och på kvällen började det med att man först stack hem till amanda på förfest sedan så bar det av till buddha . mkt trevlans :) och idag är det lördag , och idag ska jag nog bara vara hemma och myse lite

e

finally friday

Hello!
Just nu har jag håltimme och det är reeeeeeally tråkigt. Fast mucho bättre än franska, skönt att Maryse är i Paris. Även min italiensklärare är borta så jag slutar redan klockan två idag, soooftish. Efter skolan ska jag upp till stan med några och leta present till Märtha ikväll. Ska dit med Anders, Alle med mera och det blir väl nice. Även om jag knappt känner de som fyller år. En riktig fylla ska det bli, så jag släpper allt. Skönt. Allt känns lite bättre för varje dag, vi går mot ljusare tider. Att bli brun står högt upp på min prioriteringslista just nu, men det känns aldrig som att tiden räcker till.

Mitt bajsinternet fungerar fortfarande inte, drygt som sjuttsingen. Men det löser väl sig inom de närmaste veckorna, hoppas jag iallafall.

BYYYYYYYYYYYYE!!!
M

Petter, åldersnojjig?

Jag hörde Petters nya låt imorse på Vakna! medThe Voice typ, och jag har tänkt på en sak, har han åldersnoja? Alla hans låtar känns så osäkra, som om han behöver bekräftelse. Och han börjar ju faktiskt gå mot att bli lite gammal iallafall. Han är väl 40+? Innan var hans låtar mer dynamiska och aggressiva, nu är de relativt lugna och han "sjunger" om problem. Weeeeeeeeell, just a thougt.


M

yee



image66

idag är det torsdag och jag har värsta huvudvärken ever och endå sitter jag här :( ... och ligger imin sköna nya stora säng som e 1.80 över naaaaaaaaajs!:D har köpt gotttiis och om nån timme kommer snutti hit mysmys:D imorgon är det fredag och då ska det bli festa! wowow . byeeeeee / emm

onsdag

Det blev inte som jag hade tänkt igår med ett inlägg, hade verkligen ingen inspiration. Har förvisso inte det nu heller, då jag sitter i ljusgården på min skola och knapprar. Pratade med pappa imorse och han tyckte det var förfärligt att inte jag har något internet, så jag hoppas att han får tummen ur gumpen och fixar det relativt snart. Då är jag verkligen tillbaka, med en massa inlägg om dagen. Typ.

Om jag besöker Anders ikväll så ska jag nog försöka hinna sriva lite. För egentligen så har jag en massa saker att berätta. Kanske.

M

lite sånt

image65


hejhoppp! här har man inte kunnat skirva på ett tag för att  det har inte funkat att logga in men men :P... min helg såg ut så att i fredags kväll stack  man först till emma ett tag sedan stack jag & madde & julia vidare på fest , haha helt cp! men men sedan så kom man hem ttyp 8 på morgonen helt död och sov hela dagen senare på lördags kvällen  myste jag och madde med lite vin och sedan stack vi hem till olle och krökade lite granna. igår var man på matchen mff-ifk göteborg  med matilda & anna :) och det blev oavgjort. huhu. idag får jag se vad jag ska göra! have a good daaay

EMMAA

In i dimman...

Min första och enda lektion för dagen är nu avslutad, skönt eller vad? Resten av dagen ska bestå av stan, projektarbete, mys med älsklingen och så ska jag vara ute lite också. En jäkligt skön dag om jag får säga det själv. Nu ska jag snart iväg till stan, skriver nog igen när jag är hos Anders, mitt Internet hemma fungerar ju inte. Men jag ska försöka fixa det i eftermiddag om jag hinner. Föresten så är det sick dick dimmigt idag, såg typ 20meter framåt när jag cyklade till skolan "imorse", klockan var nästan elva.

M


RSS 2.0