Underbart väder!

Hejhej!

Jag vet att jag egentligen borde vara ute i det fina värdet, jag har spenderat två timmar där ute nu. Så sjukt underbart och härligt att bara ligga i en skön solstol med en bra bok, bada i det svalkande vattnet och sova (blir så dåsig av värmen typ, haha). Nu när jag kom in så tittade jag mig i speglen och jag ser sjukt blek ut =( hoppas inte det är så utan bara att mina ögon blev cp ute i solljuset och gjorde att jag såg så ultrablek ut.

Nu är det nog dags för mig att göra mat, och chipsen nere i källaren lockar färförligt mycket, haha. Så sjukt gott med naturchips, världens sjätte underverk eller vad? Haha. Hoppas att ni också utnyttjar solen till sitt max, jag har själv slösat bort några minuter nu så det är dags för att snabbt göra mat och sen gå ut och suga åt mig av solens strålar!

puss tildisen

Lördag

God morgon!

Idag så vaknas sol och bad, hur härligt är inte det på en skala? Det är strålande sol, äen om det dock ser ut att blåsa lite. Men det stör inte mig, och idag har jag tänkt få lite färg! Allt pluggande är slut, jag kan knappt förstå det. Så livet är skönt just nu. Förutom att det är fint väder och inget plugg så ska jag antagligen tillbringa kvällen med trevligt folk på Möllan, så sköönt! Samt så har jag blivit med jobb(!!!). Eller min mamma har blivit med företag, Badlady, och i och med det så har jag fått ett sommarjobb =D.

Nu ska jag försöka göra mig i ordning (byta om och borsta tänderna och likande) innan jag går ut och steker. Så jäkla underbart!!!

puss tildisen


Update:
Detta är vårt hundrade inlägg, värt att nämna!

God natt

Nu ska jag snart sova, sov endast fyra timmar i natt så jag är relativt trött, speciellt efter all ansträngning i skolan. Efter skolan så chillade jag till klockan sex och sen mötte jag Emma vid Malmborgs, vi köpte massa god mat och sånt, wiie, höhö. Sen käkade vi och pratade och massa sånt, möööösigt. Efter det såg vi "Sweet home Alibama", som började sätta igång  tankar hos mig. Vi såg dock inte klart filmen för Emma var pömsig. När jag kom upp på mitt rum så satte jag igång tv:n. Och på fyran så gick "Hooligans"/"GSH"/"GSE", call it what you want. Men det är fanimej en av de bästa filmerna som finns. Jag älskar den. Så jääla bra. Och det är ju knappast ett minus att Pete är apsexig? Hade kunnat dö för honom, typ. Men den filmen får mig också att tänka. På...allt. Familjen, vänner, kärlek, alla relationer som finns i mitt liv. Att det hade varit så jävla underbart att vara Pete. Inte när han dör dock. Men tänk dig själv. Du har makten över ett helt jävla huligangäng. De följer varje fotspår du tar. Du ger order. Du slåss. Du är sjukt het. Jag tror att jag är kär. I Pete. Och i Zlatan. Synd att Björn Gustavsson är aningen uttjatad, annars hade jag varit kär i honom också. Jag är nog lite smygkär i honom föresten.

Jag är asvarm, svettas som en gris typ (viss överdrift). Har duntäcke och har t-shirt och långa pyjamasbyxor på mig, pooh inte konstigt att det är varmt. Och datorn, som är glödande het, ligger på mitt täcke och värmer upp det ännu mer. Inte så nice. Nu måste jag sova, mitt huvud börjat dunka.

Don't be that fool, do what you told me to do.

puss tildisen

Mina män
image93    image94    image95

..

image92

tjeniiixen!
idag steg man upp tidigt tidigt och passade min gulle syrris i några timmar, sedan stack jag till stan och träffade emma, linnea och jojo och gick runt och lurade i staden lite. jätte fint väder idag wieee. nu snart ska ja hem till matilda och grilla lite:D e jätte hungrig så det ska bli mummmsigt!
imorgon är det linneas och jojos 18 års fest! är riktigt taggad för imorgon! wiiw
ska plocka undan lite grejs i mitt rum nu

pusss emmmma


Fredag

God morgon!

Detta inlägget är gladare än det igår, skönt eller vad? Tihi. Lite tröttare dock. En viss person höll mig vaken till halv tre och så gick jag upp halv sju. Eller, jag vaknade halv sju och låg och drog mig till kvart över sju =). Idag är det naturredovisning, italienska- och marknadsföringsprov som står på schemat. Inte alltför kul, speciellt inte efter min korta sömn denna natten. Dock känner jag migg pigg i kroppen, jag har redan varit ute med Olle samt simmat 15 längder, det blev inte mer på grund av tidsbrist. Haha jag kände mig som en tant för jag hade bestämt att inte doppa hubudet för jag orkade inte tvätta håret idag igen. Men så blev ju nästan allt hår blött ändå, haha. Så in och tvätta håret fick jag minsann göra. På sommaren, eller när det är varmt ute, så slutar jag nästan alltid duschen med att skölja av mig med kallt vatten. Det är riktigt skönt och man blir så pigg av det. Men inte iskallt, men svalkande.

Nu ska jag äta frukost och sen sticka, ska träffa Moa och gå igenom saker till vår redovisning halv nio. Så det är hög tid för mig att klä på mig nu!

puss tildisen


Torsdag

Hejhej....

Jag vaknade, simmade 30 längder i poolen, gjorde en god frukost och var jävligt glad. Inget kunde förstöra det...trodde jag. Sen slog jag på datorn, läste min mail och blev så jävla ledsen. Hela dagen förstörd. Tack. Låt mig vara, innan var det du som behövde tid. Nu är det jag. Jag har aldrig blivit så sårad på detta sättet innan. Du är inte värd någonting i mina ögon längre.

over and out.
tildisen

Finnar

Jag har goda gener och får inte så mycket finnar, isåfall hade jag det mer när jag gick på högstadiet. Men nu så har det ploppat upp tre giganter på min vänstra kind. Hur osmickrande är inte det? Samtidigt så är min kära concealer borta, och jag tänker verkligen inte köpa en ny! Nej min gamla fungerade alldeles utmörkt och det fanns jättemycket kvar! Så snälla concealer, kom tillbaka!? Och sluta försvinna när jag som mest behöver dig.

puss tildisen

Önska kan man ju alltid göra...

Jag vill vara rik, fett rik. Så jag kan köpa typ alla kläder och sånt som jag vill ha. Det hade suttit fint det. Och så vill jag bo i USA. New York och L.A. Mmm, så fint det hade suttit.

puss tildisen

Döp inte ditt barn till något som börjar med A

Haha, varför nu denna rubrik? Jo för jag har kommit på att de som börjar på A är lite...speciella och konstiga. Haha, men sjurt roliga. Jag har en liten lista med folk på A.

1. Anna E. Hon var den självklara förstaplasten för mig, haha. Hon är så sjuk att det skulle ta för lång tid att skriva allt om henne. Alla som känner henne vet att hon är värd denna förstaplats.

2. Axel N. Min lillebror. Går sin egen väg: har alltid gjort och kommer alltid att göra. Hur många gånger försvann han inte när han var lite och skapade oro i hela grannskapet typ? Haha

Sen har vi även: Anna B, Alexander B och Alexander N (de som känner dom vet att dom är ganska konstiga), Adam S, Ariane med mera med mera.

Men alla ni på A: Snälla ändra er inte, we love you!

my day


image91


tjena tjena!
blä trött som fan , idag var ja först i skolan typ en timme sedan stack ja till stan köpte min fina kläning och lite annat som behövs som shampo och sånt tråkkigt. sedan har ja nu precis hämtat min lille gulle syrris som ja ska passa nån timme , och nu ska vi göra smoooothie:D mums!
sedan blir de pluggplugg, och ja sola det behövs och sen nått annat skoj hoppas jag!:D
harre göttannns
tjofräääss
pusss emmma

Helgen

Nej, jag har fortfarande inte kommit ut än, men snart kommer det att ske. Jag funderar över helgen. Jag vill ha en lite, med betoning på liten, tillställning för de tjejer som jag har träffat mest under de senaste två åren. De som jag faktiskt gillar merparten av för tillfället, men inte för ett år sedan om jag ska vara helt ärlig. Jag gav inte dem en chans tror jag, såg allt med svartsjuka ögon. Nu är allting helt annorlunda och det känns bra. Dock vill jag vara i Ljunghusen, mitt älskade Ljunghusen, dels för att det är så mycket sommar som det kan bli och dels för att jag tror inte någon av dem har varit i mitt sommarhus där. Så det hade varit skoj. Mitt dilemma är nu att nästa fredag så ska jag ha klassfest i Ljunghusen och jag vet inte hur sugen mina föräldrar är på att bjussa på mat till massa andra två helger i rad. Fast, om allt går som det ska på tisdag så kommer de nog vara mer än villiga. Hoho, kanske iallafall.

Livet är allt bra ibland!

puss tildisen

Onsdag

Hej bloggen!

Haha, den töntiga "hälsningen" var jag bara tvungen att skriva! Egentligen vill jag skriva "God morgon bloggen!" men eftersom jag redan har varit i skolan så kändes det inte relevant. Som jag nyss skrev så har jag varit i skolan, gick mellan 09.35 och 10.35 typ, sjukt skönt med så korta dagar! Nu ska jag bara fixa lite på datorn och sedan ut i det ljuvliga vädret för att sola och plugga. Ska nog även fixa lite i poolen och förhoppningsvis bada. Hoppas bara inte att det är för kallt, haha. Har blivit lite utav en badkruka på senare år, gammal kärring nu haha. Förra sommaren så tror jag inte jag badade i svenskt vatten en enda gång!!! Bara i Grekland typ. Och i Anders pool också tror jag. I år har jag badat i min pool x antal gånger samt (både o- och frivilligt) i ån eller vad det var i Stockamöllan utan för Eslöv, haha.

Igår så berättade jag om den gamla gubben med cykeln som hade blivit påkörd eller något sånt, och idag hände nya saker på mitt cykeläventyr till skolan, haha. Jag såg nämligen både en död igelkotte och en död fiskmås. Hur hemskt är inte det? :( Igenkotten låg på rygg med benen uppåt och fiskmåsen låg på en stor sten, haha. Såg lite skoj ut faktiskt. Men nej, det var hemskt! Alla bilar som kör längs Limhamnsvägen får sakta ner, det är faktiskt ett relativt rikt djurliv runtom den vägen! På ena sidan så är det i och för sig mest lägenhetshus och sånt, men där bor hundar som faktiskt kan smita och på andra sidan vägen så är det först dammarna och sedan stranden. Så igelkottar, fåglar och andra djur lever där och jag vill att de ska fortsätta vara så. För hur mysigt är det egentligen inte i Malmö? På vägen till skolan så cyklar man parallellt med djur men man är ändå bara cirka 5 minuter stan med cykel?

Nu ska jag ut i det fina vädret och försöka få lite färg, det var jättelängesen som jag var ute i solen. Måste lära mig massa saker idag, italienska glosor, grammatik, massa marknadsföringssaker och sånt. Men men, det får väl gå, haha.

puss tildisen
(jag ska föresten försöka bli bättre men bilder, det blir roligare med bilder men jag är lite seg, haha.)


Dröm ala tildisen

Haha, i natt drömde jag en TYPISK tildisen-dröm. Gissa vad den handlade om? NATURCHIPS! Haha, jag hade oändligt med naturchips och dippe (tortilla) och bara ååååååt, så jäkla gott! Åhh, jag vill ha drömmen på riktigt! Men asså haha jag hade fan rullat fram om inte jag tänker liiite på vad jag äter, mat är så jäkla gott! Det är något som jag aldrig hade kunnat klara mig utan. Just nu sitter jag och är upphetsad över min smarriga frulle som jag ska göra, haha.

puss tildisen

Vanligare look i mammas sällskap?

Jag tittade nyss på bilder från Starlounge, MSNs nöjessida typ. Där var det massa bilder med "stjärnor" och deras mammor. Och helt plötsligt så tycker jag att dessa kändisar ser mycket mer vardagliga och mänsliga ut eller vad man ska säga. Men en sak måste tilläggas: det kan inte vara mammorna som har gett de kända deras utseende, de flesta mammor såg nämligen ganska ruttna och väldigt oglammiga ut...

puss tildisen

Ljunghusen

När någon säger sommar, då tänker jag direkt på sol, jordgubbar och Ljunghusen. Mitt älskade Ljunghusen som jag först hatade och hade X antal fighter med mina föräldrar om. Men nu, det är min andra största kärlek (Olle är min första). Jag älskar att komma dit, känna den annorlunda friska luften som skiljer sig så ohyggligt mycket från den förorenare luft som finns i Malmö. Att cykla och gå runt i Ljunghusen, kanske till Kanalkiosken eller bara till någon kompis, det är så skönt. I Ljunghusen så behöver jag varken tänka på läxor, prov eller inlämningar. Det enda som fyller dagarna är sol och slappning. Skönt eller vad?

Förra året så hade jag klassfest i Ljunghusen för att "välkomna sommarlovet" eller vad man ska säga. Som det ser ut nu så kommer det bli en liknande i år, wiiie!

puss tildisen

483921-4
Min favoritbild från Ljunghusen: Emma, Bella och Jag, en sjuk dag år 2005 som jag alltid kommer att komma ihåg! Stockholmarna Carro och Anna var på besök, jag och Bella hade träffat dom på Husarö. Vi var först på Kust och käkade, bestämde oss för att GÅ hem (= 50-100 meter fick vi gå i vattnet och vi gick i princip nakna? Haha),  jag och några av de andra rökte för första gången, det började regna som fan hahaha (som ni ser på bilden) och sen tog vi vodka från mina föräldrar och bjöd hem lite killar och kvällen får vara ett av våra minnen, haha. Men kan avslöja så mycket som att det blev rejäla fyllor, två av tjejerna delade sängar med två killar, några sov i garderoben, vissa sov inte alls, nakennattdopp med mera. Haha, glömmer det aldrig!


tisdag

Hejhej!

Igår började mitt internet krångla och jag hade no idea om hur man fixade det. Som tur är så jag har en tektisk lillebror på elva bast som fick igång det till mig idag, tack brollan! Så nu kan jag börja skriva lite här samt snoka runt, fun for me! Iallafall, igår var en riktig tråkdag. Regnet pissade ner och usch. Klockan elva hade jag ett möte eller vad man ska säga, det låter så vuxet och coolt med möte tycker jag så jag kallar det för de!, med min mentor, Han förklarde vad dom gör på det företag som han jobbar på och sen så lunchade vi med hans arbetskamrater, väldigt trevligt faktiskt. Väl tillbaka på skolan så hade jag en redovisning med Enya och Philip, den bledv nog ganska ok. Måste få MVG på den för att få MVG i samhälle, även om jag har fått MVG på det andra som jag tidigare har gjort, Lurre (läraren) är knäpp... Iallafall, när jag kom hem ifrån skolan så la jag mig i sängen och tittade på tv, men somnade vid halv sex typ. Vid åtta så blev jag väckt och åt och sen gick jag upp och la mig igen, senast halv nio. Sov ändå fram tills klockan åtta idag, sjuukaste? Tror knappt att jag har sovit så länge någon gång innan.

Idag så började dagen med att jag bevittnade en olycka, typ. Inte alls skoj, en gubbe på cykel hade ramlat framför en bil. Jag tror det var så iallfall, såg bara när gubben låg framför cyklen, men det var inte alls mysigt! Idag är min huvudvärk, som jag hade igår, borta vilket är otroligt skönt. Borta är även så regnet och det gör tillvaron lite lättare. Idag är det plugga som gäller, på fredag har jag två prov samt en redovisning, inte kul för fem öre! Ska dock försöka hinna med en promme och/eller en simtur i poolen. Det är dock ganska kallt ute då det blåser och sånt, inte så myys. Hoppas även på att min Praha Drinking Team tröja kommer idag, wiiiiiiiiie. Då kommer ockå en sönderfestad Fredrik hem, haha.

Nu är det pluggning som gäller!

puss tildisen


image90
Från Husarö 2005, en tid som jag alltid kommer att komma ihåg!

:)

ja men idag så var det söndag, e skit seg idag. typ vaknat och somnat om hela nattten blää. ehm ja min helg såg ut såhär att i fredags var man på maskerad /18 årsfest hos jules , kuligt:) och igår var vi först hos tina sedan vidare på någon lokalfest, haha men det enda jag och matilda tänkte på var att få käka sen, yeeah. och idag fyan måste man plugga till idrottsprov drygegöran värre säger jag bara!!!

lite bilder från maskerad !:D

pusss emmma

Söndag, tråkdag

Hej!

Mitt rum ser ut som ett bombnedslag och mina föräldrar kommer om snart fyra timmar, dags att börja? Mina nycklar är borta och det är allt annat än kul, ajaj. Måste hitta dom också, hoppas att dom är i huset! Dålig uppdatering har det varit på senaste, men ändå är jag för tillfället den mest aktiva, wiie, haha. Fredags var som den var och igår så va jag hos tina och typ chillade och så, sen stack vi till nån lokalfest men va hungrig (ovanligt eller? hahha) och jag å emma stack till donken. en ytterst kort resume av helgen blev det där. på dagens program står:
- städa rummet
- fixa i köket
- plugga samhälle (redovisning på måndag), natur (redovisning på tisdag), italienska (prov på fredag) och marknadsföring (prov på fredag).

kul dag jag har att se fram emot? NEEJ! haha, men men efter denna veckan så är det chillidilli i hope! hoppas att ni "alla" (höhö) vet att det är mors dag idag, själv så har jag bakat en kladdig jordgubbstårta till min mor. haha gisa varför jag valde att baka? för då får jag också ta del av presenten! haha, typiskt mig, om jag får mat så är jag glad och nöjd.

nej, nu är det nog dags att börja städa rummet, ni får hålla tummarna för att mina nycklar kommer fram!

puss tildisen



                                                            483921-80

Sexleksaker

Jag tänkte på en sak: hur många polisbatonger/handklovar har använt som sexleksaker egentligen? Måste vara ganska många tror jag, haha.

puss tildisen

Onödig skoldag

Hello!

Idag så var jag på skolan strax efter nio, men var det lötn eller? Skrev upp mig på närvarolistan, satte mig vid en dator och rättade lite på min uppsats, sen lämnade jag in den, skrev upp mig på en ny närvarolista och sen gick jag och åt. Satt där aslänge och kom hem för drygt en timme sen. Nu ska jag gå ner och göra mer mat till mig. Haha, äter hela tiden.

puss tilidsen

Fotboll

Ikväll så var det Champions League Final, och guud så spännande den var. Det gick så lång som til straffar, sjukaste. Och när Manchester United vann, vad gjorde jag då? Jag började gråta. Haha, så typiskt en känslomänniska som mig att göra det. Varför började jag då att gråta? För fotboll är så jäkla mycket kärlek och känslor. Jag hejade på MU och blev såklart glad för att dem vann så det var dels glädjetårar. Men jag tänkte även på de stackars Chealse-spelarna. De har kommit så långt, de var så nära. Men nej, inte denna gången. Om de hade blivit 4-0 på ordinarie tid eller liknande, så hade det inte varit lika synd om dem. Men nu, det var att en boll kom in i ett litet mål. Förjävligt egentligen. Men som Dawn säger: LIFE SUCKS! (haha ballaste var föresten när vi i ettan hade Dawn och vi klagar på något och hon svarar "life sucks!" och sen i sekunden efter så klagar hon på något och hampe lampe säger "life sucks!" hahahaha)

pusss tildisen

Onsdag

Heej!

Jag kom nästan nyss hem från skolan, hemskt eller vad? Eller kom hem för kanske en timme sedan, men ändå! Hade bara en lektion idag i skolan, så det var riktigt skönt. Sen åkte jag, Anna, Mette, Natalie och Willie till donken och åt, gottgott! Synd bara att jag ska vara nyttig. Men men, vi lever bara en gång, riight!? Sen var det dags för den årliga cabareten som treorna på ProCivitas gör, nästa år är det vår tur! Hade inga som helst förhoppningar för alla ettor som såg den igår sa att den var jättedålig. Men fyy så taskigt av dom, den va faktiskt bra tycker jag. Kanske inte någon proffssak, förutom dansen, men man får faktiskt tänka på att dessa ungdomar går i skolan och ett flertal har även jobb vid sidan om. Alltså behöver det inte vara den mest  spektakulära showen som man har sett i sitt liv.

Jag är egentligen otroligt trött på att skriva, håller på med en svenskuppsats och det går väl allt annat än lysande... Men men, jag jobbar på och det blir väl kanske ett okej resultat. För tillfället så ser jag på matchen med stort M, pluggar, äter och massa annat. Riktigt mys. Hade bara varit skönt om uppsatsen var klar så jag kunde börja koncentrera mig på annat. Men men, den gör väl inte sig själv så jag får nog börja med den nu.

puss tildisen

Beslutsångest

Heej!

Idag är stressig, men fick nyss en ide till en svenskauppsats som ska vara inne på torsdag. Så den måste jag skynda mig att komma igång med. Samt att bestämma med Mette när vi ska göra vår matematiska statestikundersökning. Och så ska jag plugga marknadsföring också. Och jag har förmodligen en hel del annat som också behöver göras. Men inte idag. Idag är det bara svenskan som står på schemat. Och så vill jag ruskigt gärna gå en skön snabb promenad och sola, för det är is i vindarna som drar igenom Malmö för tillfället. Så sola ute, som jag nu har gjort vissa dagar i två veckor, det är helt uteslutet. Istället så får man gå till ett äckligt solarium och svettas. Och lukta solariesvett. Inte alls så mysigt som att ligga ute och sola. Men vad gör man inte för fåfängan? Sen kommer tanken om att Gossip Girl börjar om en halvtimme och sen är det DH, och klockan tio så är solariumet stängt. Alltså måste jag gå nu. Men här sitter jag och skriver. Måste skriva svenskan också. Vad är då mina val?

- Stanna hemma, se GG och DH och skriv svenskan samtidigt
- Gå och sola, raka vägen hem och hoppas att jag inte missar allt för mycket av GG, skriva svenskan
- Gå till jag inte orkar mer, sola och sen hem och se om något bra på tv fortfarande går och skriva svenskan

Jag tror faktiskt att jag är ambitiös och väljer alternativ nummer 3. Men tro inte att jag ska ut och gå till midnatt bara för att jag skrev att jag ska gå tills jag inte orkar mer. Ånej, en timme eller så blir bra. Skönt som fan. Hoppas bara att min iPod fungerar. Silka i-landsproblem jag har?

tildisen

jarååe

hallåå dääär!
idag är det varmt och soligt värre var först iskolan lung dag endå . sen så stack man till staden med matilfdamannen. och var på jakt efter en korsett någon som vet en korsett so man kan köpa någonstans? inte underkläder asså. wähähä. snart är det helg igen sån tur e och på fredag blir det hoolllywoood party hos jules;) haha. kommer bli ballt å se vad allla ska va. , fast jag redan vet typ. hare göttans
/ emmmmmmmaa

jarååe

hallåå dääär!
idag är det varmt och soligt värre var först iskolan lung dag endå . sen så stack man till staden med matilfdamannen. och var på jakt efter en korsett någon som vet en korsett so man kan köpa någonstans? inte underkläder asså. wähähä. snart är det helg igen sån tur e och på fredag blir det hoolllywoood party hos jules;) haha. kommer bli ballt å se vad allla ska va. , fast jag redan vet typ. hare göttans
/ emmmmmmmaa

tisdag

hello =)

sitter i skolan just nu och väntar på att min håltimme ska ta slut, jag hatar håktimmar! de är så jäkla onödiga och jobbiga. helgen var mys med grillning och så hos micki i fredags och i lördags så var jag bara hemma och såg fiiiiiiiiiilm. factory girl hette den och handlar om edie sedgwick och hennes liv, typ ganska djup på något sätt men ändå bra. en sådan film som efteråt får en att tänka på livet lite granna. igår så hade jag min muntliga nationella redovisning i svenska, och det gick nog helt ok. veckorna nu är riktigt hektiska men sakta men säkert så trappas det ner.

maybe, you're gonne be the one that saves me?

nu ska jag gå och äta!
tildisen

Tjoohoo

Hej alla GLADA!
helgen va väldigt kulig, vi va hos daniel i fredags som firade att han skulle fylla år ( han fyller år i morron:-) ) det va kul men det blev kanske lite mycket dricka för bella. sen resten av helgen har jag bara chillat å myst picknick å sånt.
I dag är det ju måndag och jag har typ varit ledig från skolan så har bara vat hemma idag å chillat men borde egentligen ha pluggat eftersom vi har så sjukt mycket nu, men man får ta det som det kommer ;).
I morron ska jag till Trelleborg faktisk, tror aldrig jag vat där :-p men jag ska ditt och träffa Kerry för vi ska göra ett historia arbete. Ja nu ska jag kolla vidare på scrubs. Pusssen / Bella
image79 
Den ända bilden som blev bra i fredags. Emma, Madde och Linnea som passar sjukt bra i sin nya lug)

månsdag

heej!

det har varit sjukt fint väder hela förra veckan och speicellt i helgen. så därför har det inte blivit någon uppdateriiiiing! helgen var mys, i fredags så passade jag axel och olle och i lördags så var jag hos anna och grillade och så. denna veckan är hemsk, massa plugg och prov och jag orkar inte aaaalls. imorgon blir det ändå ganska kul, ska med klassen plus en parallellklass och paddla i stockmöllan eller något sånt. sjukt kul tycker jag faktiskt. men nu är det lunch, i'm starving!

puss tildisen

...

idag är det fredag:D idag var man först iskolisen sedan stack ja till stan med bell och madde och fikade litergranna och sånt myset. just nu gör ja mig iordning inför kvälla först ska ja madde å bell hjälpa till på bella parents fest sedan  ska vi vidare och festa. måste skyyynnnnda mig nu för e segegöran!
byeeeeee / emmmm

Lala

usch!!! hade  Np i matte idag haha shit vad det gick åt helvete men men life goes on;). I morroon e de ialf Fredag och då ska jag, Emma och Madde hjälpa till här hemma för mamma och pappa ska ha fest sen ska vi själva ut å röja så klart;D.
Nu ligger jag och kollar på scrubs i min säng och myser men måste tillbaka till skolan snart igen:-(. Ska nog åka in till stan efter skolan å se om jag kan hitta nått kul att köpa så man blir lite glad!





image78
 Jag och Atte i spanien.. längtar ditt nu!!!! puss Bella

lite sånt

amen tjennnaa asså!
längesedan gottt foooolk!
ja ehm typ liten sammanfattning av förra och denna vecka förra veckan var det minsann valborg och sånt. först var det grillning hos emmaklämma sedan stack jag madde och bellis hit en stund sedan bar det av till nicke , skulle egentligen till slagt men så blev det inte , glad för det , för det va kaooooos där haha!  på torsdagen var det freaky hahaha madde shiet pommes? ;) men ifall på fredagen sov man typ hela dagen  och lagade brända fläskfile bitar mummms. sen stack jag och madde till måns på kvällen . dagen efter chillade ja å madde en fet jävla god pizza!  och sov som vanligt . jag har fan vänt på hela dygnet känns det som haha. på kvällen på lördagen blev det bara att chilla trött som ett as . på söndagen träffade man pappichulooo och min lille syrrus elin käkade och sånt smått och gott. och dennna vecka, i måndags igår då stack jag och madde till hennes syrra cafe och mummmssade goda macka och vanilj latte. sedan var vi på mobilia och lurade haha, luktar bara svett där asså haha. sedan idag var man i skolan , fikade med dino & madde fyfan va varmt det var ! sedan nu ikväll blev det en chill promenad med matilda & olle . och nu vet ja verkligen inte vad fan man ska göra, e inte tröttt alllllllllllllllsss riktigt tråkigt !!!! aja whaaatever!
PUSSS  / emmmemmme


tiiisdag

hellooo!

mina skrivarkollegor är gaanska sega, skärpning på dem! jag är också ganska seg, MEN jag har en bra förklaring: mitt internet är paj. så hejdå på det.

nu sitter jag i skolan och denna veckan är SICK DICK! massa bajs i skolan och nej nej jag vill inte. skulle bara ge ett livstecken.

puss tildisen

Fredag

hellooooooo :)
det var ett tag sen, men det beror på mitt konstiga internet som verkligen inte vill att jag ska komma in aaahhh. beror dels även på tidsbrist. så, vad har hänt sen sist? det har varit valborg, vilket var riktigt trevligt. var först hemma hos anna och socialiserade för att sedan sticka till alle på middag. fläskfilé, klyftpotatis och bearneisesås (kan aldrig stava det men hoppas att ni fattar principen 8-|), så jag var mer än nöjd! vi stannade, precis som jag ville, hos honom hela kvällen. när jag hoppade av bussen som tog mig hemåt, vad händer inte då? jo det börjar REGNA helt sjuukkt mycket och jag får stapla fram helt ensam och genomblöt hem till mig. det var inte kul. och jag vet vem jag kan tacka det för, haha. men så kan det vara! igår så hände inte så mycket, jag nog det jäkligt lugnt och var ute lite på dagen bara och träffade kompisar. samt försökte få igång mitt bajsinternet!!! på kvällen så pluggade jag faktiskt lite, skrev en historiaredovisning och det var sjukt kul! ska nog fortsätta med det idag.

annars är dagens planer....zeeeeeeeero. inte på dagen iallafall. ikväll ska jag på en HIV-gala som en kompis å några andra fixar. det ska faktiskt bli kuul. bebbe och linus ska spela och lille alle balle ska gå modell, haha. så det blir nog trevligt. jag ber dock av hela mitt hjärta att den börjar vid 20.00 typ för jag vill SÅÅ gärna träna idag och min träning slutar klockan sju :/.

aja nu ska jag bära ner alla tallrikar och skit som står på mitt skrivbord, haha. typ sämst i världshistorien på att hålla det städat och fint. men OM det blir som min familj vill, så snaaart ska någon annan får göra det, moahahaha. vi slutade nämligen med städerska när min papi sa upp sig från sitt jobb och började arbete för ett annat bolag, utan lön. (bolaget var nystartade och hade därmed inte så mycket pengar i kassan. min papi trodde på idén och valde att arbete utan lön och sen få tillbaka det när företaget blev stort. så  blev inte fallet, tack vare en viss T...?) men nu så ska vi nog skaffa en städerska igen, så det blir mer ordning på bland annat mitt rum hahaha. (mest mitt rum typ :P ).

pusss tildisen

RSS 2.0